De spørgsmål der oftest stilles af vores kunder ved brugen af bakir-lifestyle.dk, har vi prøvet at besvare. Løbende vil der tilføjes spørgsmål der ikke indgår i listen. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice 60861714 eller skrive til os på kundeservice@bakir-lifestyle.dk. Hav venligst dit ordrenummer klar, så vi nemmere og hurtigere kan hjælpe dig.

Bestilling og ordrer

Når du skal afgive en ordre på www.bakir-lifestyle.dk skal du igennem følgende trin:
 1. Find den eller de varer som du ønsker at købe og læg dem i varekurven. Gå herefter videre til kassen.
 2. Indtast dine personline oplysninger
 3. Vælg leverings-/betalingsmetode
 4. Godkend vores handelsbetingelser
 5. Tjek at alle indtastede informationer er korrekte og godkend ordren.
 6. Indtast dine kreditkortinformationer og godkend betaling
 7. Du modtager en ordrebekræftelse på mail
Det er desværre ikke muligt at tilføje et nyt eller fjerne en eksisterende vare til din ordre efter placeringen af bestillingen. Det skyldes at vi ikke kan trække flere penge på dit betalingskort, udover det beløb du har givet os lov til. Derfor skal du lave en helt ny bestilling, hvis du ønsker at købe flere varer.
Det er vigtigt at du straks efter bestillingen kontakter Bakir Lifestyle for at få annulleret din bestilling. Hav venligst dit ordrenummer klar, så vi nemmere og hurtigere kan hjælpe dig.
Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse efter betaling for bestilling, anbefaler vi at du kontrollerer følgende:
 • Tjek venligst din uønsket mappe. Sommetider kan det ske, at nogle mails kan ryge i uønsket mail folderen.
 • Hvis du stadig ikke kan finde årsagen til hvorfor ordrebekræftelsen ikke er sendt til dig, er du altid velkommen til at kontakte Bakir Lifestyle. Hav venligst dit ordrenummer klar, så vi nemmere og hurtigere kan hjælpe dig.
Kontakt venligst Bakir Lifestyle hurtigst muligt, så vi kan ændre din leveringsadresse. Du bedes  skrive til os på kundeservice@bakir-lifestyle.dk
 • Sørg venligst for at indtaste korrekt rabatkode.
 • Tjek venligst at rabatkoden ikke er udløbet.
 • Prøv at bruge en anden enhed eller browser.
Hvis rabatkoden stadig ikke virker, er du altid velkommen til at kontakte Bakir Lifestyle. Hav venligst rabatkoden klar, så vi nemmere og hurtigere kan hjælpe dig.
Det er meget sikkert. Vi anvender den nyeste teknologi og har et samarbejde med de dygtigste partnere på markedet. Sikkerheden er meget højt prioriterte i vores løsninger. Læs mere om Sikker betaling

Betaling og levering

Efter din bestilling er gennemført, vil du modtage et trackingnummer og et link, så du kan spore din levering.
Ja, du kan afhente din pakke i vores fysiske butik.
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
– PostNord Pakkeshop (levering til selvvalgt Post Nord PakkeShop)
– PostNord Hjemmelevering
– PostNord Erhvervslevering
– GLS Pakkeshop (levering til selvvalgt GLS PakkeShop)
– GLS Hjemmelevering
– GLS Erhvervslevering
Beløbet for din ordre trækkes først fra dit betalingskort, når ordren er godkendt af Bakir Lifestyle og varen er afsendt.
Ja, alle vores priser på Bakir Lifestyle webshoppen er i Danske kroner (DKK) og inklusive moms (25%).
Bakir Lifestyle webshoppen laver ofte rabatter, derfor er det desværre ikke en mulighed at få tilbagebetalt differencen på en yderligere nedsat vare. Efter betalingen er gennemført på din bestilling, har du accepteret prisen på varen.
Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.
Køber du for over 499 DKK (ex. fragt og eventuelle rabatkoder), får du leveret din pakke gratis i Danmark. Prisen på fragten bliver automatisk nedjusteret til 0 DKK, hvis du har varer for over 499 DKK i varekurven.
Nem, hurtig og sikker online betaling med kort eller mobilepay.
Du kan betale med følgende kort:
Visa, Visa/dankort, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro.
Beløbet for din ordre trækkes først fra dit betalingskort, når ordren er godkendt af Bakir Lifestyle og varen er afsendt.
Når man betaler med kort online, er der som regel nogle årsager til betalingen ikke går igennem:
 1. Kontroller at dine betalingsoplysninger er korrekte.
 2. Du skal sikre dig at du bruger det rigtige betalings kort.
 3. Kontroller at dit betalingskort ikke er udløbet.
 4. Kan dit kort være spærret eller at der ikke er dækning på?
Ved betaling med kort anvendes 3D Secure på bakir-lifestyle.dk. 3D Secure er en fællesbetegnelse for sikkerhedsstandarderne Verified by Visa og MasterCard SecureCode, der er udviklet af Visa og MasterCard. Når der bruges 3D Secure, føjes der et ekstra sikkerhedstrin til betalingsforløbet. Det foregår ved, at kunden modtager en éngangskode på sms, som skal indtastes lige efter, kunden har indtastet sine kortoplysninger. Dette minimerer risikoen for betalingskort svindel.
Hvis du dog stadig har en mistanke om at dit betalingskort er blevet misbrugt på bakir-lifestyle.dk, anbefaler vi at du hurtigst muligt får spærret dit kort ved at tage kontakt til din bank.

Retur og reklamation

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos www.bakir-lifestyle.dk. Dette følger af forbrugeraftaleloven.
Når du handler hos www.bakir-lifestyle.dk  som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis du har modtaget en forkert vare bedes du skrive til os på kundeservice@bakir-lifestyle.dk. Hav venligst dit ordrenummer klar, så vi nemmere og hurtigere kan hjælpe dig. Husk at notere varens navn, samt en beskrivelse af fejlen.
Hvis der mangler en vare i din pakke, bedes du skrive til os på kundeservice@bakir-lifestyle.dk. Hav venligst dit ordrenummer klar, så vi nemmere og hurtigere kan hjælpe dig. Husk at notere hvilken vare der mangler i pakken.
Hvis du har modtaget en defekt vare bedes du skrive til os på kundeservice@bakir-lifestyle.dk. Hav venligst dit ordrenummer klar, så vi nemmere og hurtigere kan hjælpe dig. Husk at notere varens navn, samt en beskrivelse af fejlen. Du må meget gerne også vedhæfte et billede af den defekte vare.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice  pr. mail.

Gavekort/rabatkoder

Når varerne er lagt i varekurven, trykkes der på “Se kurv” hvorefter alle varer som er lagt i varekurven vises. Indtast herefter rabatkoden i feltet ”Rabatkuponkode” og tryk på “Anvend Rabatkupon”. Rabatten vil blive fratrukket total beløbet.
Når du trykker på ”Gå til kassen” vil du kunne se et felt hvor der står ”Har du et gavekort?”. Indtast dit gavekort nummer i feltet ”Gavekortnummer” og tryk på ”Anvend Gavekort”. Gavekortet kan bruges over flere omgange, men du skal selv holde styr på restbeløbet.
Det er desværre ikke muligt at få udbetalt pengene på dit gavekort.
Det er desværre ikke muligt at kombinere flere rabatkoder og det er heller ikke muligt at kombinere en rabatkode med et gavekort.
Nej, det er desværre ikke muligt at anvende mere end ét gavekort af gangen.
Bakir Lifestyle sørger for at det digitale gavekort automatisk bliver aktiveret ved købet.
Et digitalt gavekort købt hos Bakir Lifestyle er gyldigt i 1 år.

Vilkår og betingelser