1. Introduktion
Denne Persondatapolitik beskriver, hvordan bakir-lifestyle.dk (”vi”, ”os”, ”vores”) håndterer dine personoplysninger.
Vi lægger stor vægt på, at du er tryg ved at anvende vores service.
Persondatapolitikken indeholder information om vores indsamling og brug af personoplysninger samt en beskrivelse af dine rettigheder.
Enhver behandling af dine oplysninger sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.
2. Dataansvarlig
Bakir-Lifestyle.dk er drevet og ejet af KALEIDOSKOP ApS.
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:
Bakir Lifestyle
Vores CVR nummer er DK 35831118, og vi har adresse på Peter Bangs Vej 108, 2000 Frederiksberg.
Du er velkommen til at skrive til os på kundeservice@bakir-lifestyle.dk, hvis du har spørgsmål.
3. Ændringer
Vi forbeholder os til enhver tid ret til at opdatere denne Persondatapolitik.
4. Hvilke oplysninger indsamler Bakir-lifestyle.dk?
For at vi kan administrere din konto på Bakir-lifestyle.dk(”hjemmesiden”), indsamler vi personoplysninger såsom, navn, e-mailadresse, telefon, adresse, ordrenummer (hvis du har afgivet en bestilling).
For at forbedre din brugeroplevelse, og kunne give dig relevant service, herunder gennemføre bestilling, kan vi indsamle oplysninger såsom:
  • Oplysninger om din ordrehistorik, herunder hvad du har bestilt, bestillingstidspunkt.
  • Oplysninger om din browseradfærd på hjemmesiden.
  • Oplysninger om, hvordan du i øvrigt benytter vores digitale tjenester, herunder styresystem, IP-adresse og browserdetaljer.
For at kunne besvare dine henvendelser og korrespondere med dig, indsamler vi de personoplysninger, som du opgiver, når du er i kontakt med os, f.eks. via e-mail, sociale medier eller telefonisk:
  • Navn, e-mailadresse.
  • Oplysninger om e-mails, og anden digital kommunikation, som vi sender til dig, som du åbner herunder de links deri, som du klikker på.
Som bruger af de sociale medier, som eksempelvis Facebook og Instagram er vores virksomhedssider underlagt Facebooks persondatapolitik. Vi indsamler ikke selv yderligere persondata om de besøgende på vores virksomhedssider på disse medier end det udbyderen, Facebook, gør. Du kan læse mere om Facebooks persondatapolitik: https://www.facebook.com/business/gdpr
Vi benytter Reepay A/S til håndtering af betalinger, og vi har ikke selv adgang til oplysninger om betalingsmidler, såsom kortnumre, bankkontonumre eller lignende.
5. Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i overensstemmelse med gældende lovgivning, og vi sletter oplysningerne, når de ikke længere er nødvendige. Perioden for opbevaring afhænger af den type behandling, der foretages, samt karakteren af oplysningerne, og er fastsat i forhold til de forpligtelser, som hjemmesiden er underlagt i henhold til gældende lovgivning, samt til sikring af dokumentation. Vi er også forpligtet til at overholde bestemmelserne i bogføringslovgivningen, og relevante oplysninger i relation hertil, kan derfor ikke slettes før lovgivningens frister udløber.
6. Sikkerhed
Al trafik til og fra Bakir-lifestyle.dk’ s servere er krypteret (SSL). Dette kan ses ved at der i browseren vises https:// som et lukket hængelås-ikon udfor adressen. HTTPS er en protokol, der sørger for en krypteret tunnel mellem din computer, mobil eller tablet og den hjemmeside, du får vist. Hjemmesider kan bruge HTTPS til at forhindre tredjeparter i at påvirke og læse de oplysninger som overføres.
7. Hvor lagres dine personoplysninger
Dine personoplysninger gemmes på et sikret netværk, og kan kun tilgås med specielle rettigheder. Vi kan ikke, og kommer ikke til at kunne, se dine kreditkortoplysninger, da disse håndteres krypteret og sikkert af vores betalingspartnere.
8. Videregivelse af personoplysninger
I tilfælde af tvivl om identitetsmisbrug videregiver vi dine personoplysninger til samarbejdspartnere, der assisterer med vores forretningsaktiviteter, herunder betaling.
Vi videregiver kun oplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lovgivning, og selvfølgelig kun, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Bakir-lifestyle.dk.
Da vi som nævnt anvender Google Analytics for at se hvordan brugerne anvender siden, afgives brugernes IP-adresse til Google. Google kan videregive informationerne til tredjepart som udfører opgaver for dem, eller hvor loven påkræver det. Du kan læse mere om Googles privatlivsvilkår her:  http://www.google.com/privacy.html
9. Cookiepolitik
Introduktion
Ved at benytte denne hjemmeside, www.bakir-lifestyle.dk, accepterer du, at vi bruger cookies, herunder at tredjeparter får adgang til oplysninger om din brug af hjemmesiden. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, kan du læse i vores Cookiepolitik herunder, hvordan du styrer og sletter cookies.
Hvad er en cookie?
Når du besøger bakir-lifestyle.dk, lagres der cookies på din computer, mobil eller tablet.
En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer, mobil eller tablet ved tilbagevendende besøg.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites i dag anvender cookies. Cookies ligger på din egen computer, mobil eller tablet som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, hvor du har været, igen. Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige fora t kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.
Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en web server og indeholder bl.a. Information om brugerindstillinger, login og hvordan tjenesten benyttes.
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din computer, mobil eller tablet. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionalitet i Vevera.dk’ s tjenester, som ikke virker.
Hvordan sletter jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer, mobil eller tablet eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.
Se vejledning til dette på: http://minecookies.org/cookiehandtering/
Cookies fra tredjepart
Google Analytics
Hjemmesiden anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
10. Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.
Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
Ret til at trække et samtykke tilbage
Hvis du som led i behandlingen af dine personoplysninger har afgivet et samtykke hertil, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk
11. Kontakt og klageadgang
Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager til bakir-lifestyle.dk’ s behandling af dine personoplysninger, kan der rettes henvendelse til:
Bakir Lifestyle, CVR. DK35831118, Peter Bangs Vej 108, 2000 Frederiksberg
kundeservice@bakir-lifestyle.dk
Eventuelle klager kan også rettes til Datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse kan findes på:
www.datatilsynet.dk
Dato for sidste revision af Persondata- og cookiepolitik
Sidst opdateret: Januar 2021